Homepage
Nederlands Deutsch

Noordzeehuisjes

Actueel

In de winter op onze camping verblijven?

In de winter op onze camping verblijven?
Ons winterkampeerveld is geopend tot woensdag 10 april 2019, hier kunt u met de camper of caravan verblijven. Ook zijn er enkele accommodaties te huur.
Van 28 oktober 2018 tot 13 april 2019 zijn wij gesloten. Gedurende de winter worden de velden weer in orde gemaakt voor het volgende seizoen en er worden daarnaast allerlei andere werkzaamheden verricht. Er zijn gedurende deze sluitingsperiode nog wel enkele mogelijkheden om bij ons te overnachten.

WINTERKAMPEREN
Met de camper of caravan kunt u tot uiterlijk woensdag 10 april 2019 op ons winterkampeerveld, voor de slagboom rechts, verblijven (de plaatsen 51 t/m 61). In de hal van de receptie (deze is altijd open) bevinden zich aanmeldingsformulieren. Deze vult u in en u kiest zelf een plaats uit. Het verschuldigde bedrag kunt u samen met het formulier in de brievenbus gooien, of bij ons voldoen als wij in de receptie aanwezig zijn (openingstijden). Op deze plaatsen is een stroomaansluiting aanwezig. Het water is gedurende de winter afgesloten, maar u kunt gebruik maken van toilet en douche in ons sanitairgebouw tegenover het zwembad.

Tarief winterkamperen
€ 11,00 per nacht + toeristenbelasting € 1,25 per persoon per nacht

VERHUURACCOMMODATIES
Sinds een paar jaar hebben wij 2 soorten accommodaties die geschikt zijn om ook in de koudere periode in te verblijven.

Oranjehofje (chalet type A+)
Door de centrale verwarming blijft deze chalet ook als het kouder wordt aangenaam om in te verblijven. U beschikt over een ingerichte keuken met o.a. een ingebouwde afwasmachine en magnetron. De badkamer heeft een ruime douche en er is een apart toilet. Lees hier meer informatie over de Oranjehofjes.

Wintertarief Oranjehofjes (exclusief bijkomende kosten):
€ 585,- per week
€ 97,- per nacht (minimaal 3 nachten)
Bijkomende kosten:
Toeristenbelasting € 1,25 per persoon per nacht
Verplichte eindschoonmaak € 55,-
Waarborg € 80,-


The Pod (trekkershut)
Waar kamperen in een tent nu aan de frisse kant is, is de Pod een ideaal onderkomen voor de basis kampeerder. Deze houten hut is geïsoleerd met schapenwol en voorzien van een kacheltje. Er staat een slaapbankje in, waarvan u een 2-persoonsbed kunt maken. Lees meer over de Pods.

Wintertarief Pods (exclusief bijkomende kosten):
€ 192,- per week
€ 32,- per nacht (minimaal 3 nachten)
Bijkomende kosten:
Toeristenbelasting € 1,25 per persoon per nacht
Waarborg € 30,-
Tijdens uw verblijf in de winter zijn wij op het terrein bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om de camping weer gereed te maken voor het seizoen. Er vinden op verschillende plaatsen o.a. snoei- en graafwerkzaamheden plaats. Onze faciliteiten zoals de horeca, campingwinkel en het zwembad zijn gesloten. De receptie is beperkt geopend, kijk hier voor onze openingstijden.

Prijzen en teksten onder voorbehoud