Homepage
Nederlands Deutsch

Noordzeehuisjes

Gastenboek

Teken gastenboek * verplichte invulvelden
Naam: *
Reactie: *
Foto:
Woordverificatie: *
 

Veronika Tuip

Het aftellen is begonnen! Wij hebben er zin in!
Krij wel van Duitse vrienden de vraag waar blijft de slagboom kaart?

Groetjes en tot zaterdag 8 april!!

Familie becholz

Gezellig alweer voor 6e jaar weer op de camping op plaats 501 weer super gezellig met de andere familie leden plaats 273 275 528 529 met een gezellige bbq avond groetjes familie becholz familie van hout familie vleugels familie schiffelers en familie becholz

dusseljee gm

dusseljee gm

Het is weer geweldig hier kids hebben het reuze naar het zin !

aalt

Wel even de webcam schoonmaken, lijkt of het altijd slecht weer is. En dat is natuurlijk nooit zo!
of heeft Marco hoogtevrees.

Addy van Schendel

Hoe lang duurd het nog eer Oranjezon WIFI vrij wordt ?
Op kleine VKBo campings is dit al wel, en het is erg fijn.
Wij zijn in ieder geval al naar een andere camping gegaan
waar deze mogelijkheid wel is.
Oranjezon het is de toekomst om hierin te investeren.

Reactie Oranjezon:
Wij krijgen vaak deze vraag. Helaas bestaat 'gratis' internet niet. U betaalt er altijd voor: via een rechtstreekse bijdrage zoals bij ons, of in de prijs van de kampeerplaats. In andere gevallen wordt het internet vaak voorzien van reclame waardoor het indirect betaald wordt. Bij een 'gratis', dus niet direct betaalde verbinding, wordt het gebruik en dataverkeer zeer hoog waardoor de snelheid en betrouwbaarheid sterk afneemt. Onze wifi-installatie vergt flinke investeringen en onderhoudskosten om het stijgende gebruik en de toename van het dataverkeer te kunnen bijhouden. U kunt zich voorstellen dat dit nogal verschilt voor een Vekabo camping met 20 plaatsen, of een grotere camping met enkele honderden plaatsen. Wij hebben, gezien de grote vraag bij drukte, een abonnement met hoge datacapaciteit bij onze provider, en dit loopt natuurlijk ook 12 maanden per jaar door. Omdat veel gasten een mobiel internetabonnement gebruiken, hebben zij geen wifi nodig en op deze wijze hoeven zij daar bij ons ook niet voor te betalen.

anoniem

zijn er veel jongeren rond de 14 jaar op de camping? zijn er ook plekken waar de jongeren kunnen chillen?

Antwoord Oranjezon: Op onze camping komen voornamelijk wat oudere mensen en gezinnen met jonge kinderen. Met ons recreatiewerk, dat in de zomervakantie georganiseerd wordt, richten wij ons hoofdzakelijk op kinderen tot 12 jaar. Er komen ook zeker wat oudere tieners/jongeren, maar wij hebben er bewust voor gekozen geen hangplek of chill-ruimte te creëren.

Boedry Myriam

Afgelopen weekend met vrienden enonze 2 cockers een weekendje doorgebracht bij Oranjezon Camping.Zeer vriendelijk onthaal mooie propere camping zeer goed sanitair en veel te bezichtigen in de buurt.Hebben heerlijk gefietst.Lekkere warme broodjes en een prima cafetaria.Gaan zeker nog eens terug.

Carine

Hoi Jolien,
Op van 10 t/m 30 juli zijn wij met onze dochter Sam (bijna 17) en Indie (5) ook op de camping!

Christien Verkroost

Nog maar 10 dagen te gaan en dan mogen we weer naar de camping. We hebben er allebei, na een druk en bewogen jaar, ontzettend veel zin in. De camping is puik maar de ongeving is ook geweldig. Van alles te doen en vooral genieten van de rust, natuur en vooral de zee en het strand. Heerlijk!!!!

Claudia Mentner

Immer wieder sehr gerne, am liebsten wenn die gelbe Sonne auf der Wettervorhersage scheint ;-)

Prijzen en teksten onder voorbehoud