Homepage
Nederlands Deutsch

Noordzeehuisjes

Oranjehofjes

Stacaravan/chalet Type A+

Omdat de laatste jaren de vraag naar (luxe) verhuuraccommodaties alleen maar is toegenomen, hebben wij vorig najaar besloten om ons verhuuraanbod uit te breiden.

Zoals u weet, verhuren wij al vele jaren de aluminium stacaravans, tot op heden naar grote tevredenheid van ons zelf en onze gasten. Maar de ontwikkeling staat niet stil, en het aanbod van de meer ‘huisjes-achtige’ chalets overstijgt de mogelijkheden van de vertrouwde aluminium wagens.

Deze ontwikkelingen waren reden voor ons om op zoek te gaan naar zo’n modernere caravan, en uiteindelijk zijn wij uitgekomen op ons eigen ontwerp voor een 6-persoons vakantieverblijf. Om dit - geheel op maat gemaakte - verblijf nog iets meer te onderscheiden van ons bestaande aanbod, zijn deze van veel gemakken voorzien, zoals o.a. centrale verwarming en een elektrisch bedienbaar dakraam. De indeling van de caravans is als volgt:

Entree via glazen schuifdeur
Woongedeelte:
- hoekbank met tafeltje en flatscreen-televisie
- eettafel met 4 eetkamerstoelen en 2 uitklapbare stoeltjes
- keuken met koelkast, magnetron en afwasmachine
Badkamer met wastafel en een ruime douche
Apart toilet
Slaapkamer met 2-persoonsbed (boxspring)
Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring)
Slaapkamer met stapelbed (onderste bed opklapbaar t.b.v. ruimte voor een eventueel kinderbed).

De minimale verblijfsduur is 3 nachten. In het hoogseizoen kan alleen voor hele weken geboekt worden, vanaf vrijdag of zaterdag.

Reserveren Tarieven
Prijzen en teksten onder voorbehoud