Homepage
Nederlands Deutsch

Noordzeehuisjes

The Pod

The Pod is een verhuuraccommodatie, geheel opgetrokken uit hout en voorzien van ramen met dubbel glas, waardoor de Pod een gezellige sfeer uitstraalt.

U kunt een verblijf in The Pod zien als een kampeervakantie, zonder zelf een tent mee te hoeven nemen. In de Pod is een kacheltje en verlichting aanwezig. Ook staat er een slaapbank die als 2-persoonsbed gebruikt kan worden. Overige zaken als slaapzakken dient u zelf mee te nemen.

Voor de isolatie is gebruik gemaakt van schapenwol. Dankzij de gekozen materialen en het bijzondere ontwerp voelt een verblijf in The Pod avontuurlijk en geborgen tegelijk. Dit maakt het een ideale plek voor de minder ervaren kampeerder en wordt het kampeergevoel voor de echte kampeerder, ook al is het zonder tent, behouden. Voor traditionele kampeerders en de moderne vakantieganger is The Pod een geweldige plek voor een lange of korte vakantie.

De twee Pods bij ons op de camping zijn vanaf 3 nachten te huren, (in het hoogseizoen alleen voor hele weken vanaf vrijdag of zaterdag) en geschikt om met 2 personen in te slapen. Huisdieren zijn niet toegestaan in de Pods.

Reserveren Tarieven
Prijzen en teksten onder voorbehoud