Homepage
Nederlands Deutsch

Noordzeehuisjes

Routebeschrijving


Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Camping Oranjezon ligt 3 km verwijderd van de dorpen Vrouwenpolder en Oostkapelle.

  • U kunt Vrouwenpolder bereiken via de buslijn 133.
  • Oostkapelle is te bereiken met buslijn 53.

Met de auto

Indien u via de A58 rijdt:
U neemt de snelweg A58 richting Middelburg, borden volgen richting Domburg.

U komt dan op de N57. Hier houdt u ook Domburg aan. Op de N287 tussen Serooskerke en Oostkapelle, slaat u direct na het Hotel Green/White bij kilometerpaal 8,6 rechtsaf (Munnikweg). Deze weg volgen en na 2,5 km linksaf de toegangsweg naar de camping inslaan. De ingang van de camping vindt u na ongeveer 200 meter aan de rechterkant.

Indien u via de Dammenroute (N57) rijdt:
Bij Vrouwenpolder rechts het dorp inrijden en rechtdoor rijden. Als u Vrouwenpolder weer uitrijdt, zit u op de Koningin Emmaweg richting Oostkapelle. Na 2,5 km rechtsaf de toegangsweg naar de camping inslaan. De ingang van de camping vindt u na ongeveer 200 meter aan de rechterkant.

Indien u met een grote caravan komt, is het aan te bevelen niet door Vrouwenpolder te rijden i.v.m. de geringe breedte van de weg in het dorp. U kunt dan het beste over de N57 doorrijden naar Serooskerke, en bij de rotonde bij Molen ‘De Hoop’ rechts afslaan richting Oostkapelle. U komt nu op de N287, waar u bij kilometerpaal 8,6 rechtsaf slaat de Munnikweg op. Na 2,5 km slaat u linksaf de toegangsweg naar de camping in, de ingang bevindt zich na ca. 200 meter aan de rechterkant.

Prijzen en teksten onder voorbehoud