Homepage
Nederlands Deutsch

Noordzeehuisjes

Stacaravans

Type A, B en C

Op de camping is het mogelijk om, bij een verblijf vanaf 3 nachten, een stacaravan te huren.

Deze zijn allen voorzien van elektrische verlichting, warm water en verwarming. De caravans hebben allemaal een eet- slaap- en woongedeelte, een volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet.

Op de camping hebben wij verschillende soorten stacaravans te verhuren. Deze zijn onderverdeeld in 3 soorten:

6 Persoons stacaravan type A

Type A

Een luxe stacaravan van het merk Muller of Sunseeker, uit bouwjaar 2006 of jonger. De caravan heeft een volledig ingerichte keuken en in het woongedeelte staat een televisie. In de stacaravan is een badkamer met toilet en douche aanwezig. De caravan is geschikt voor maximaal 5 tot 6 personen (dit varieert per caravan).

6 Persoons stacaravan type B

Type B

Een stacaravan van het merk Muller met eigen toilet en douche, een compleet ingerichte keuken. Ook hier is in het woongedeelte een televisie aanwezig. Geschikt voor maximaal 4 tot 6 personen. De caravan is geschikt voor maximaal 4 tot 6 personen (dit varieert per caravan).

2 Persoons compact stacaravan type C

Type C

Deze bijzondere caravan, van het merk IRM, is speciaal gemaakt en ingedeeld voor 2 personen. De caravan is 4 bij 4 meter, maar ondanks dit compacte formaat voorzien van een eigen, compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met een 2-persoonsbed. De caravan is geschikt voor maximaal 2 personen.

De stacaravans mogen niet bewoond worden door een groter aantal personen dan het aangegeven maximum of door meer dan 1 gezin. Het houden van huisdieren in caravans is uitsluitend toegestaan in enkele daarvoor aangewezen Type-B stacaravans. Per huisdier betaalt u een vast bedrag per nacht extra, zie hiervoor onze tarievenlijst. Per huurcaravan is 1 parkeerplaats beschikbaar, buiten de drukke periodes om worden tegen betaling extra auto’s toegelaten.

Het plaatsen van bijzettentjes bij huurcaravans is niet toegestaan. In juli en augustus wordt uitsluitend per week vanaf vrijdag of zaterdag gereserveerd. In het voor- en naseizoen buitenom de feestdagen kunt u boeken vanaf 3 nachten. Bij elke reservering betaalt u reserveringskosten. Op de aankomstdag kunt u vanaf 15.00 uur in de caravan, op de dag van vertrek moet de sleutel om 10.00 uur weer ingeleverd zijn bij de receptie. Mocht u later willen vertrekken, dan is dit in sommige gevallen na overleg met de receptie mogelijk. Hier kunnen dan extra kosten voor berekend worden.

Voor de prijzen van de huurcaravans verwijzen wij u naar onze tarievenlijst.

Onze huurcaravans Reserveren Tarieven
Prijzen en teksten onder voorbehoud