Homepage
Nederlands Deutsch

Noordzeehuisjes

Camper service

De camping biedt ook voor gasten met kampeerauto's allerlei mogelijkheden.

Zo kunt u bij ons de vuilwatertank van uw camper legen, en de kampeerauto ook weer voorzien van vers en schoon water. Onze gasten kunnen kosteloos van deze service gebruik maken, en als u niet bij ons verblijft kan dit tegen een kleine vergoeding.

Verblijfsmogelijkheden voor campers
Onze camping is, met zijn bijzondere omgeving, een prachtige plek om eens te bezoeken. Wilt u een of meer dagen met de camper bij ons verblijven, dan hebben we de volgende mogelijkheden:

Voor alle onderstaande mogelijkheden geldt, dat u gratis gebruik kunt maken van onze sanitaire voorzieningen (waaronder warme douches).

Speciale camperplaatsen met water- en elektra aansluiting (6 Ampère)
Deze plaatsen zijn voorzien van een verharde ondergrond met schelpenzand en daardoor in alle weersomstandigheden geschikt om op te kamperen. Deze plaatsen hebben de nummers 701 t/m 705. De prijs van deze plaatsen kunt u vinden onder het 'Compact'-tarief op onze tarievenlijst. (Deze link opent zich in een nieuw venster.)

Reguliere kampeerplaatsen
Staat u liever op gras? Ook dit is mogelijk indien het veld niet te nat is en de camper niet te zwaar. We hebben verschillende soorten plaatsen om uit te kiezen, namelijk:

Standaard plaats (+/- 70 m²)
Geschikt voor kleine campers met een lengte van 4 tot 4,5 meter. Deze plaatsen zijn voorzien van een eigen watertappunt, afvoer en een (CEE-)elektra aansluiting van 6 Ampère.

Grote plaats (+/- 100 m²)
Geschikt voor campers tot ongeveer 6,5 meter. Ook hier beschikt u over een watertappunt, afvoer en een (CEE-)elektra aansluiting van 6 Ampère.

Luxe plaats (+/- 120 m²)
Voor de grotere kampeerauto's. U beschikt over een ruime kampeerplaats met 10 Ampère (CEE-)stroomaansluiting. Uiteraard beschikt ook deze plaats over een eigen watertappunt en afvoer.

Wij hebben daarnaast ook enkele luxe plaatsen met een eigen privé sanitaircabine op de plaats.

De tarieven voor bovengenoemde plaatsen kunt u vinden op onze tarievenlijst(Deze link opent zich in een nieuw venster.)
Prijzen en teksten onder voorbehoud