Voorzieningen van onze familiecamping

Sanitair & wasserette

In onze sanitairgebouwen kunt u gratis gebruik maken van alle toiletten, warme douches, afwasplaatsen en babydouches. U hoeft dus geen douchemunten e.d. te kopen. De douches hebben een tijdklokje, per keer heeft u 6 minuten warm water gevolgd door een pauzetijd van 3 minuten waarin er geen water uit de kraan komt. 

Voor de babybadjes moet u wel een badstop afhalen bij de receptie, u betaalt dan een borg van € 1,- welke u bij inlevering van de badstop weer terug krijgt.

Ook zijn er bij de beide grote sanitairgebouwen wasserettes, waar u wasmachines en drogers kunt gebruiken. Munten (en eventueel waspoeder) hiervoor zijn te koop bij de receptie en in de winkel. De prijzen zijn als volgt:

Wasmunt € 6,00 | Drogermunt € 2,00 | Waspoeder (2 tabletten) € 0,50

Winkeltje

In onze campingwinkel kunt u terecht voor de voornaamste levensmiddelen, kranten, huishoudelijke artikelen en spullen voor de persoonlijke verzorging. Ook worden hier ’s morgens de verse broodjes gebakken. De winkel is gelijktijdig met de receptie geopend.

Eetcafé en frituur

Meteen bij de ingang van onze camping vindt u onze eetcafé en frituur. Direct naast het gezellige terras (met avondzon!) kunnen kinderen heerlijk spelen in het  speeltuintje. Bij de frituur kunt u terecht voor frietjes, snacks en ijsjes.

In het voor- en naseizoen is zowel de frituur als het eetcafé enkel in de weekenden geopend. 

Animatie

Tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en in de zomer (5 juli t/m 21 augustus) wordt er in het seizoen 2020 recreatiewerk georganiseerd.

Er worden in deze periodes verschillende activiteiten georganiseerd, hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op kinderen t/m 12 jaar. Ook de kleine kinderen worden dan niet vergeten. 's Ochtends wordt er lekker gedanst op toffe muziek, waarna we meestal gaan knutselen. 

Buiten spelen

Op de camping zijn twee speelvelden met daarop diverse speeltoestellen waarop de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Ook staan er op sommige kampeervelden kleine speeltoestellen. Op deze velden kunnen uw kinderen dus ook lekker spelen vlakbij uw tent of caravan. Op de plattegrond herkent u deze toestellen aan het cijfer 23.

Bij het speelweitje aan de noordzijde van de camping lopen ook enkele dieren zoals kippen, eenden en geitjes. Daarnaast is er in deze speelweide voor de sportliefhebbers ook een basketbalveld.

Wifi

Op de hele camping is een wifi-netwerk aanwezig. Omdat de internetverbinding die naar de camping loopt qua bandbreedte onvoldoende is voor ongelimiteerd gebruik door veel mensen tegelijkertijd, proberen wij het aantal actieve gelijktijdige gebruikers te beperken om zo de snelheid zo hoog mogelijk te houden.. 

Met elk afzonderlijk apparaat heeft u daarom per dag 60 minuten aaneengesloten gratis toegang. Heeft u meer tijd nodig? Dan kunt u bij de receptie een code kopen voor een bepaald aantal uren. Deze tijd is d.m.v. in- en uitloggen te verdelen over een langere periode en meerdere apparaten. Momenteel zijn de tarieven als volgt:

1 uur € 2,-

5 uur € 5,-

30 uur € 20,-

Indien u voor een langere periode op de camping verblijft, is het ook mogelijk een apparaat vast aan te melden voor onbeperkte toegang gedurende het hele seizoen. Dit kost € 100,- voor het eerste apparaat en € 50,- voor elk volgende apparaat.  

Buitenzwembad

Op de camping is er een openluchtzwembad aanwezig waar u op een warme dag een heerlijk frisse duik in kunt nemen. Ook afgelopen zomer is hier flink gebruik van gemaakt! Langs de kant staan ligstoelen waarin u lekker van de zon kunt genieten. Een speciaal ondiep gedeelte is aangewezen als peuterbadje, kleine kinderen hebben dan ook geen toegang tot het 'diepe' bad zonder begeleiding van een volwassene.

Het peuterbadje is 30 cm diep en is 4 bij 6 meter. Het diepere bad is 1.20 meter diep en heeft een oppervlakte van 11 bij 13 meter. De warmtepomp die wij in 2017 hebben geïnstalleerd zorgt ervoor dat het water net een paar graden warmer is dan voorheen. Er wordt bij het zwembad geen toezicht uitgeoefend. Het betreden van het zwembad is op eigen risico.

Camperservice

De camping biedt ook voor gasten met kampeerauto's allerlei mogelijkheden. Zo kunt u bij ons de vuilwatertank van uw camper legen, en de kampeerauto ook weer voorzien van vers en schoon water. Onze gasten kunnen kosteloos van deze service gebruik maken, en als u niet bij ons verblijft kan dit tegen een kleine vergoeding.