Contactgegevens

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Reserveren kan 24 uur per dag via het online reserveren. U bent uiteraard ook welkom bij onze receptie waar wij u persoonlijk of telefonisch kunnen helpen. In het hoogseizoen hebben wij vaste aankomst- en vertrekdagen.

Heeft u speciale voorkeur voor een bepaalde kampeerplaats of huurcaravan? Meld dit dan aan ons, wij doen dan onze uiterste best om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Reserveringsaanvragen voor het volgende seizoen dienen voor 15 september in ons bezit te zijn om met de eerste reserveringen te worden meegenomen. De ontvangen aanvragen nemen wij vanaf 1 oktober in behandeling.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Waar kunt u ons vinden?

Koningin Emmaweg 16a 
4354 KD Vrouwenpolder

 0118 591549
 info@oranjezon.nl

KvK 22025526

Openingstijden

Momenteel worden wij overspoeld met telefoontjes en e-mails, en hoewel wij druk bezig zijn om iedereen zo goed mogelijk te antwoorden duurt dit langer dan gebruikelijk. Daarnaast krijgen wij ook veel vragen waar wij nog helemaal geen antwoord op kunnen geven, omdat wij daarvoor de maatregelen van de veiligheidsregio moeten afwachten. De regering heeft weliswaar aangegeven dat sanitair op campings vanaf 1 juli open mag, maar wij zijn nog altijd gebonden aan wat de Veiligheidsregio Zeeland hierover bepaalt. Hartelijk dank voor uw begrip. 

Voorlopige bereikbaarheidstijden receptie:

Maandag van 9.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur

Gasten die aanwezig zijn op de camping kunnen ons buitenom deze tijden voor storingen bereiken via het telefoonnummer dat op de deur van de receptie staat aangegeven.