Contactgegevens

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Reserveren kan 24 uur per dag via het online reserveren. U bent uiteraard ook welkom bij onze receptie waar wij u persoonlijk of telefonisch kunnen helpen. In het hoogseizoen hebben wij vaste aankomst- en vertrekdagen.

Heeft u speciale voorkeur voor een bepaalde kampeerplaats of huurcaravan? Meld dit dan aan ons, wij doen dan onze uiterste best om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Reserveringsaanvragen voor het volgende seizoen dienen voor 15 september in ons bezit te zijn om met de eerste reserveringen te worden meegenomen. De ontvangen aanvragen nemen wij vanaf 1 oktober in behandeling.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Waar kunt u ons vinden?

Koningin Emmaweg 16a 
4354 KD Vrouwenpolder

 0118 591549
 info@oranjezon.nl

KvK 22025526

Openingstijden

Het is nog steeds erg druk, wij proberen e-mails binnen enkele dagen te beantwoorden. 

Voor reserveringen verwijzen wij u naar het reserveringssysteem hier op de website, dat is altijd actueel en hier kunt u rechtstreeks een boeking maken. Is een periode niet meer te boeken? Dan kunt u ervan uitgaan dat deze niet meer beschikbaar is. 

Openingstijden receptie:

Dagelijks (maandag t/m zondag) van 8.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur.