Jaarplaatsen voor stacaravans

Op onze camping hebben wij, naast onze eigen stacaravans en chalets, ook enkele jaarplaatsen voor particulieren. Indien er vrije jaarplaatsen zijn, wordt dit op deze pagina aangegeven.

Omdat wij op onze camping relatief weinig jaarplaatsen hebben, komt het vaak voor dat er geen nieuwe jaarplaatsen beschikbaar zijn. Wij hanteren een bestand met belangstellenden, die allen per e-mail bericht krijgen zodra er een of meer nieuwe jaarplaatsen vrijkomen. Vaak gaat het dan om lege plaatsen waar een nieuwe stacaravan op geplaatst moet worden, hieraan zijn door ons eisen verbonden m.b.t. fabrikant, afmetingen, uiterlijk en gebruikte materialen. Soms hebben wij ook jaarplaatsen waarop reeds een caravan staat die wij te koop of per jaar te huur aanbieden.

Voor belangstellenden hebben wij wat belangrijke informatie op een rijtje gezet over het hebben van een jaarplaats bij ons. Gelieve deze informatie door te lezen alvorens u in te schrijven voor onze wachtlijst! Dit voorkomt teleurstellingen in een later stadium.

Inschrijven voor de wachtlijst voor stacaravan-jaarplaatsen

Gelieve de actuele voorwaarden met de huurprijs en regels voor nieuw uit te geven jaarplaatsen door te lezen alvorens u in te schrijven voor onze wachtlijst! Dit voorkomt teleurstellingen in een later stadium.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.