Jaarplaatsen voor stacaravans

Beschikbaar: Jaarplaats 313 met koopcaravan

Wij bieden plaats 313 opnieuw te huur aan als jaarplaats, hierop staat een wat oudere stacaravan die wij te koop aanbieden. 

De caravan is van bouwjaar 2006 en is als volgt ingedeeld:

  • 1 slaapkamer met 2-persoonsbed
  • 1 kinderslaapkamer met een 2-persoonsmatras
  • Badkamer met douche, toilet en wastafel
  • Woonkamer met zitgedeelte en eethoek
  • Keuken met gasfornuis en koelkast
Buiten de stacaravan is ruimte voor een terras, hier staat tevens een schuurtje.
De caravan wordt verkocht met alle huidige inventaris. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

313 buitenkant.JPG

Beschikbaar: Jaarplaats 376 met koopchalet

Wij bieden plaats 376 opnieuw te huur aan als jaarplaats, hierop staat een gloednieuw chalet dat wij te koop aanbieden. Het betreft een luxe chalet van Vroegop Chaletbouw van bouwjaar 2018. Dit chalet heeft 2 slaapkamers, een keuken met ingebouwde vaatwasser en magnetron, een badkamer met een ruime douche en een wastafel en een apart toilet. Het chalet heeft een vaste gasaansluiting en is voorzien van een CV ketel voor de verwarming en het warm water. De koopprijs voor dit chalet is € 79.500,-. Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op! Wij sturen u graag meer informatie toe.

Chalet 376 buitenkant

Op onze camping hebben wij, naast onze eigen stacaravans en chalets, ook enkele jaarplaatsen voor particulieren. Indien er vrije jaarplaatsen zijn, wordt dit op deze pagina aangegeven.

Omdat wij op onze camping relatief weinig jaarplaatsen hebben, komt het vaak voor dat er geen nieuwe jaarplaatsen beschikbaar zijn. Wij hanteren een bestand met belangstellenden, die allen per e-mail bericht krijgen zodra er een of meer nieuwe jaarplaatsen vrijkomen. Vaak gaat het dan om lege plaatsen waar een nieuwe stacaravan op geplaatst moet worden, hieraan zijn door ons eisen verbonden m.b.t. fabrikant, afmetingen, uiterlijk en gebruikte materialen. Soms hebben wij ook jaarplaatsen waarop reeds een caravan staat die wij te koop of per jaar te huur aanbieden.

Voor belangstellenden hebben wij wat belangrijke informatie op een rijtje gezet over het hebben van een jaarplaats bij ons. Gelieve deze informatie door te lezen alvorens u in te schrijven voor onze wachtlijst! Dit voorkomt teleurstellingen in een later stadium.

Inschrijven voor de wachtlijst voor stacaravan-jaarplaatsen

Gelieve de actuele voorwaarden met de huurprijs en regels voor nieuw uit te geven jaarplaatsen door te lezen alvorens u in te schrijven voor onze wachtlijst! Dit voorkomt teleurstellingen in een later stadium.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.