Plan uw Bezoek
Zoek & Boek
Kampeerplekken
Accommodaties

Camping Oranjezon, grenzend aan het breedste duingebied van Walcheren

Openingstijden

Voorlopige bereikbaarheidstijden receptie tot 10 mei 2020:

Maandag van 9.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur

Coronavirus

- Update vrijdag 3 april 2020 m.b.t. plaatsen van caravans -

Wij krijgen verschillende vragen of het - ondanks het verbod om te overnachten - toch mogelijk is de caravan te (laten) brengen. Dit is niet mogelijk. Met caravans op de velden is het moeilijk om het onderhoud goed uit te blijven voeren. Daarnaast is het op die manier ook lastig om aan de autoriteiten aan te tonen dat er inderdaad niet overnacht wordt. Wij zijn - en blijven - hierover in contact met de verschillende stallingsbedrijven.

- Update maandag 30 maart 2020 - 

Gisteravond hebben wij alle gasten met een aankomstdatum tot en met 10 mei 2020 een e-mail gestuurd, hierin staat meer informatie over de gevolgen voor de reservering. Heeft u geen e-mail gehad? Kijk dan eerst in uw spam-map, het komt regelmatig voor dat onze e-mails daar belanden. 

- Update vrijdag 27 maart 2020 -

Vanavond heeft de Veiligheidsregio Zeeland concrete maatregelen voor het toerisme bekend gemaakt. Deze hebben, naast beperking van de verspreiding van het coronavirus, als belangrijkste doel om overbelasting van de zorgvoorzieningen in Zeeland te voorkomen.

Vanaf a.s. maandag 30 maart om 12:00 uur zijn alle recreatieve overnachtingen in Zeeland verboden.In eerste instantie geldt dit tot en met maandag 6 april, maar er wordt sterk rekening mee gehouden dat dit verbod verlengd gaat worden. Voor ons betekent dit dat wij, voor de duur van de maatregel, geen kampeerplaatsen en huuraccommodaties mogen verhuren en gasten met een eigen stacaravan op een jaarplaats geen toegang tot de camping hebben. Daarnaast moeten wij ook al onze sanitaire voorzieningen gesloten houden.

Deze regels zijn op veel van onze reserveringen voor de komende tijd van invloed. De komende dagen beraden wij ons over hoe wij met de directe gevolgen hiervan om kunnen en zullen gaan, en wij doen ons best om uiterlijk a.s. maandag 30 maart alle betrokken gasten rechtstreeks per e-mail op de hoogte te stellen.

Onze camping zou normaal gesproken op zaterdag 4 april open gaan, het staat nu in elk geval vast dat dat niet door kan gaan.

Gasten met een jaarplaats die op dit moment bij ons verblijven, of op zaterdag 28 of zondag 29 maart nog naar de camping willen komen, moeten de camping uiterlijk maandag 30 maart om 12:00 uur hebben verlaten.

Meer informatie vindt u op de website van de veiligheidsregio.

Momenteel krijgen wij logischerwijs veel vragen van gasten over de gevolgen van het coronavirus voor hun reservering. Dit heeft tot gevolg dat wij niet meer alle berichten binnen 24 uur kunnen beantwoorden, maar dat dit een paar dagen langer kan duren. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

- Update 20 maart 2020 - 
Alle gasten met een aankomstdatum t/m 30 april 2020 hebben wij gisteravond een e-mail gestuurd met nadere informatie omtrent hun reservering. Gasten die in de loop van mei hun geplande aankomstdatum hebben zullen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 15 april 2020 berichten over eventuele maatregelen betreffende het coronavirus. Vooralsnog gaat de camping op 4 april a.s. open. Door alle ontwikkelingen zijn wij helaas wel genoodzaakt het winterkampeerveld per direct te sluiten.

- 13 maart 2020 -
Op 4 april 2020 gaat de camping open. Wij kunnen ons voorstellen dat er bij onze gasten verschillende vragen zijn over de gevolgen van het coronavirus voor hun verblijf bij ons op de camping. Omdat wij ook nog niet kunnen inschatten hoe de precieze situatie begin april zal zijn, is het lastig om alle vragen concreet te beantwoorden. Vooralsnog is er voor ons geen aanleiding om af te wijken van de normale gang van zaken rondom de opening. Wij houden alle ontwikkelingen en maatregelen in de gaten, en zullen rechtstreeks contact met u opnemen indien er directe gevolgen zijn voor uw reservering en/of uw verblijf. Natuurlijk hopen wij dat dit niet aan de orde is en zien wij er naar uit u binnenkort weer te mogen begroeten!

Welkom!

Gelegen aan een ongerept natuurgebied achter de duinen ligt Camping Oranjezon. Op loopafstand van het breedste en rustigste strand van Walcheren is het de ideale uitvalsbasis om het schiereiland en de rest van Zeeland te verkennen.

Er zijn in totaal 400 plaatsen, waarvan het grootste deel toeristische kampeerplekken zijn voor uw eigen caravan of tent. Daarnaast hebben we ook verschillende verhuuraccommodaties en een klein aantal jaarplaatsen waarop gasten hun eigen stacaravan of chalet hebben staan. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. U bent altijd van harte welkom om de camping te komen bekijken!

Bekijk beschikbaarheid 

Camping Oranjezon beschikt over onder andere:

 • 45 jaarplaatsen voor stacaravans
 • 47 accommodaties voor de verhuur
 • Circa 300 kampeerplaatsen
 • Draadloos Internet (tegen betaling)
 • Enkele algemene sanitairgebouwen
 • Speeltuinen
 • Campingwinkel met elke ochtend versgebakken broodjes
 • Eetcafé en frituur
 • Fiets- en bolderwagenverhuur
 • Mindervaliden sanitair
 • Kinderdouches en babybadjes
 • Complete wasserette
 • Openluchtzwembad met peuterbadje