Overige voorzieningen

Wifi

 Wij bieden gratis draadloos internet aan. Het wachtwoord voor ons wifi-netwerk vindt u in de aanreisinformatie die u enkele dagen voor aankomst per e-mail van ons toegestuurd krijgt. Houdt u er wel rekening mee dat de gebruikerssnelheid niet hetzelfde zal zijn als de internetsnelheid die u thuis gewend bent. Door de afgelegen ligging van de camping is maar een beperkte bandbreedte te krijgen (wij hebben de grootst mogelijke bandbreedte die op deze locatie gerealiseerd kan worden), die bij grote drukte ook door veel mensen tegelijkertijd gebruikt wordt. Omdat internet door veel gasten wel als een belangrijke voorziening beschouwd wordt, investeren wij jaarlijks veel geld in het up-to-date houden van de apparatuur en doen wij onze uiterste best om een zo goed en stabiel mogelijke dekking te kunnen bieden over het gehele campingterrein. Echter zien wij ook dat het aantal apparaten dat gelijktijdig wordt gebruikt jaarlijks ongeveer verdubbelt, wat de individuele gebruikerssnelheid uiteraard niet ten goede komt.

Helaas kunnen wij dus niet garanderen dat de wifi tijdens uw verblijf altijd goed en snel zal functioneren. Houdt u hier rekening mee als u voor onze camping kiest maar wel internet nodig heeft voor werk of school. Een alternatief kan zijn om via mobiele data te werken, raadpleeg van te voren eventueel uw provider om te kijken of er voldoende dekking is op onze locatie. 

Buitenzwembad

Op onze camping hebben wij een buitenzwembadje van 12 x 12 meter en 1.25m diep. Aan het grote zwembad zit een afgescheiden gedeelte voor kleine kinderen, hier is het water 30 cm diep. Het water wordt gedeeltelijk verwarmd door enkele warmtepompen, en is daarmee doorgaans net enkele graden warmer dan de zeetemperatuur. Het zwembad gaat meestal rond eind mei open en blijft dan, afhankelijk van de buitentemperatuur, tot eind september in gebruik. Binnen deze periode is kan er dagelijks worden gezwommen van 10.00 tot 20.00 uur. 

Voor ongeoefende zwemmers zijn zwembandjes en rechtstreeks toezicht van een ouder of verzorger verplicht. Het gebruik van ons zwembad is op eigen risico, er is geen direct toezicht aanwezig.