Winterkamperen

In de winter bij ons verblijven?

Ons winterkampeerveld is geopend tot woensdag 1 april 2020, hier kunt u met de camper of caravan verblijven. Ook zijn er enkele accommodaties te huur. Tijdens uw verblijf in de winter zijn wij op het terrein bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om de camping weer gereed te maken voor het seizoen. Er vinden op verschillende plaatsen o.a. snoei- en graafwerkzaamheden plaats. Onze faciliteiten zoals de horeca, campingwinkel en het zwembad zijn gesloten. De receptie is beperkt geopend, klik hier voor de openingstijden.

Winterkamperen

Met de camper of caravan kunt u tot uiterlijk woensdag 1 april 2020 op ons winterkampeerveld, voor de slagboom rechts, verblijven (de plaatsen 51 t/m 61). In de hal van de receptie (deze is altijd open) bevinden zich aanmeldingsformulieren. Deze vult u in en u kiest zelf een plaats uit. Het verschuldigde bedrag kunt u samen met het formulier in de brievenbus gooien, of bij ons voldoen als wij in de receptie aanwezig zijn (openingstijden). Op deze plaatsen is een stroomaansluiting aanwezig. Het water is gedurende de winter afgesloten, maar u kunt gebruik maken van toilet en douche in ons sanitairgebouw tegenover het zwembad.

Tarief winterkamperen
€ 11,50 per nacht + toeristenbelasting (€ 1,25 per persoon per nacht in 2019 en € 1,30 per persoon per nacht in 2020)

LET OP! De winterkampeerplaatsen zijn niet te reserveren en zijn dus op basis van beschikbaarheid. Houdt u er rekening mee dat wij daarnaast ook niet altijd aanwezig of bereikbaar zijn. 

Verhuuraccommodaties

Sinds een paar jaar hebben wij 2 soorten accommodaties die geschikt zijn om ook in de koudere periode in te verblijven.

ORANJEHOFJE (6-persoons chalet van het type A+)
Door de centrale verwarming blijft deze chalet ook als het kouder wordt aangenaam om in te verblijven. U beschikt over een ingerichte keuken met o.a. een ingebouwde afwasmachine en magnetron. De badkamer heeft een ruime douche en er is een apart toilet. 

Wintertarief Oranjehofjes (exclusief bijkomende kosten):
€ 600,- per week
€ 100,- per nacht (minimaal 3 nachten)

Bijkomende kosten:
Toeristenbelasting € 1,25 per persoon per nacht in 2019 en € 1,30 per persoon per nacht in 2020
Verplichte eindschoonmaak € 55,-
Waarborg € 80,-

POD (trekkershut)
Waar kamperen in een tent nu aan de frisse kant is, is de Pod een ideaal onderkomen voor de basis kampeerder. Deze houten hut is geïsoleerd met schapenwol en voorzien van een kacheltje. De binnenruimte is ca. 2,3 x 3,5 meter. Er staat een slaapbankje in, waarvan u een 2-persoonsbed kunt maken. 

Wintertarief Pods (exclusief bijkomende kosten):
€ 200,- per week
€ 34,- per nacht (minimaal 3 nachten)

Bijkomende kosten:
Toeristenbelasting € 1,25 per persoon per nacht in 2019 en € 1,30 per persoon per nacht in 2020
Waarborg € 30,-