Winterkamperen

In de winter bij ons verblijven?

Ons winterkampeerveld is geopend tot woensdag 20 maart 2024, hier kunt u met de camper of caravan verblijven. Ook zijn er enkele accommodaties te huur.

UitroeptekenTijdens uw verblijf in de winter zijn wij op het terrein bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om de camping weer gereed te maken voor het seizoen. Het kan dus zijn dat u op een (vrijwel) lege camping verblijft. Er vinden daarnaast mogelijk op verschillende plaatsen o.a. bouw-, snoei- en graafwerkzaamheden plaats. Onze faciliteiten zoals de horeca, campingwinkel en het zwembad zijn gesloten. De receptie is beperkt geopend, klik hier voor de openingstijden.

Winterkamperen

Locatie winterkamperen NLMet de camper of caravan kunt u tot uiterlijk woensdag 20 maart 2024 op ons winterkampeerveld, voor de slagboom rechts, verblijven (de plaatsen 51 t/m 61). In de hal van de receptie (deze is altijd open) bevinden zich aanmeldingsformulieren. Deze vult u in en u kiest zelf een plaats uit. Het verschuldigde bedrag kunt u samen met het formulier in de brievenbus gooien, of bij ons voldoen als wij in de receptie aanwezig zijn (openingstijden). Op deze plaatsen is een stroomaansluiting aanwezig. Het water is gedurende de winter afgesloten, maar u kunt gebruik maken van toilet en douche in ons sanitairgebouw tegenover het zwembad.

Tarief winterkamperen
€ 16,50 per nacht + toeristenbelasting (€ 1,35 (2023) / € 1,40 (2024) per persoon per nacht)

LET OP! De winterkampeerplaatsen zijn niet te reserveren en zijn dus op basis van beschikbaarheid. Houdt u er rekening mee dat wij ook niet altijd aanwezig of bereikbaar zijn. 

Verhuuraccommodaties

Wij hebben 2 soorten accommodaties die geschikt zijn om ook in de koudere periode in te verblijven.

Winter - OranjehofjeA+ chalet voor 6 personen
Door de centrale verwarming blijft deze chalet ook als het kouder wordt aangenaam om in te verblijven. U beschikt over een ingerichte keuken met o.a. een ingebouwde afwasmachine en magnetron. De badkamer heeft een ruime douche en er is een apart toilet. 

Wintertarief A+ chalets (incl. energieverbruik, exclusief bijkomende kosten):
€ 780,- per week
€ 130,- per nacht (minimaal 3 nachten)

Bijkomende kosten:
Toeristenbelasting verhuuraccommodatie € 2,05 per persoon per nacht (in 2024 € 2,10)
Verplichte eindschoonmaak € 55,-
Waarborg € 80,-

Voor het winterkamperen staan de chalets 511 t/m 515 ter beschikking. 

POD (trekkershut)Winter - Pods
Waar kamperen in een tent nu aan de frisse kant is, is de Pod een ideaal onderkomen voor de basis kampeerder. Deze houten hut is geïsoleerd met schapenwol en voorzien van een kacheltje. De binnenruimte is ca. 2,3 x 3,5 meter. Er staat een slaapbankje in, waarvan u een 2-persoonsbed kunt maken. In sanitairgebouw 1 kunt u gebruik maken van de wc's en douches die geopend zijn voor de winterkampeerders.

Wintertarief Pods (inclusief stroom en gebruik sanitairgebouw, exclusief bijkomende kosten):
€ 330,- per week
€ 55,- per nacht (minimaal 3 nachten)

Bijkomende kosten:
Toeristenbelasting verhuuraccommodatie € 2,05 per persoon per nacht (in 2024 € 2,10)
Waarborg € 30,-

Voor het winterkamperen staan de Pods 47 en 48 ter beschikking.