• 7
  • Ja
Let op, de getoonde foto’s zijn bedoeld om een impressie te geven. De plaatsen verschillen onderling qua ligging en inrichting van de velden. U kunt hier daarom geen rechten aan ontlenen.

Beschrijving

Extra kampeerveld buitenom de reguliere plaatsen. Gedeelde centrale stroomvoorziening aanwezig die d.m.v. kabelhaspels en verlengkabels door meerdere plaatsen te gebruiken is. Centraal en gedeeld watertappunt. Geen tv-aansluiting en geen afvoer aanwezig. Auto mag op de plaats erbij geparkeerd worden. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan of camper tot 7,5 meter lang (incl. dissel). Geef bij de opmerkingen a.u.b. aan met wat voor soort kampeermiddel u komt en de afmetingen daarvan. In de huurprijs inbegrepen:
  • 4 personen
  • 1 kampeermiddel met eventueel 1 bijzettentje
  • 1 auto
Niet meer dan 1 gezin per plaats toegestaan.

Strand Oranjezon

Het strand is ongeveer 1200 meter, ca. 12 minuten wandelen, vanaf de camping en is via een aangelegd pad door het waterwingebied te bereiken. Op dit gedeelte van het strand zijn honden toegestaan mits aangelijnd. Dit geldt in de periode van 15 mei t/m 15 september van 10.00 tot 19.00 uur.

Het naturistenstrand bevindt zich links van de overgang bij Strandpaviljoen Aloha Beach. Het begint direkt naast het strandpaviljoen vanaf paal 8066 en loopt door in de richting van Oostkapelle. Al het overige strand (recht voor de overgang en rechts ervan, richting Vrouwenpolder) is "textielstrand".

Kampeerplaats op overloopveld (voormalige speeltuin)

Aankomst:
Vertrek:
Vanaf:
Beschikbaarheid & prijzen
Direct boeken

Reserveer hier uw vakantie

 
Geselecteerd
 
Beschikbaar
 
Arrangement
 
Niet Beschikbaar
Kies een aankomst-/ vertrekdatum