• 2
  • Nee
  • Ca. 2,5 x 3,5 meter
  • 1
Let op, de getoonde foto’s zijn bedoeld om een impressie te geven. De plaatsen verschillen onderling qua ligging en inrichting van de velden. U kunt hier daarom geen rechten aan ontlenen.

Beschrijving

In de Pods zijn geen huisdieren toegestaan!
  • Houten trekkershut
  • Binnenruimte ca. 2,5 x 3,5 meter
  • Kacheltje, verlichting en stofzuiger aanwezig
  • Slaapbank die als 2-persoonsbed gebruikt kan worden
  • Slaapzakken dient u zelf mee te nemen
  • Huisdieren zijn niet toegestaan

Strand Oranjezon

Het strand is ongeveer 1200 meter, ca. 12 minuten wandelen, vanaf de camping en is via een aangelegd pad door het waterwingebied te bereiken. Op dit gedeelte van het strand zijn honden toegestaan mits aangelijnd. Dit geldt in de periode van 15 mei t/m 15 september van 10.00 tot 19.00 uur.

Het naturistenstrand bevindt zich links van de overgang bij Strandpaviljoen Aloha Beach. Het begint direkt naast het strandpaviljoen vanaf paal 8066 en loopt door in de richting van Oostkapelle. Al het overige strand (recht voor de overgang en rechts ervan, richting Vrouwenpolder) is "textielstrand".

Veelgestelde vragen

Kan ik ook voor 1 of 2 nachten een accommodatie boeken?

In principe worden onze accommodaties voor minimaal 3 nachten verhuurd, en in het hoogseizoen enkel voor hele weken. Hierop wordt in bepaalde gevallen soms een uitzondering gemaakt, maar enkel zéér kort van te voren als onze beschikbaarheid het op dat moment toelaat. Neemt u gerust contact met ons op als u een dergelijk verzoek heeft, dan geven wij u graag de mogelijkheden aan. 

Ik heb een kortingspas (ACSI, CCI, ANWB…), krijg ik dan korting?

Nee. In het laagseizoen buitenom de feestdagen hanteren wij wel een speciaal 50+ tarief voor 2 personen. Zie voor deze tarieven en voorwaarden onze prijslijst.

Als ik reserveer, moet ik dan reserveringskosten betalen?

Nee, sinds een paar jaar berekenen wij geen reserveringskosten meer. Als u zeker weet dat u zult komen, kunt u daarom het beste vantevoren reserveren.

Hoe laat kan ik op de aankomstdag uiterlijk aankomen?

Gedurende het seizoen is de receptie dagelijks tot 17.00 uur geopend. Indien u later aankomt, kunt u tot uiterlijk 23.00 uur door de slagboom. Heeft u van te voren gereserveerd, dan is uw kenteken als het goed is bij ons bekend en kunt u direct door de slagboom rijden (deze werkt d.m.v. kentekenherkenning. Is uw kenteken nog niet bekend, dan ligt er voor u een envelop (met uw naam erop) klaar in de hal van de receptie. Hierin zit een dagkaart voor de slagboom en de route naar uw plaats.

Indien u niet gereserveerd heeft, kunt u een van de grotere enveloppen die links in de kast staan pakken (hierop staat ‘welkom’). In deze envelop zitten o.a. een plattegrond met vrije plaatsen, een prijslijst en een dagkaart voor de slagboom. U kunt dan zelf een plaats uitkiezen en de volgende ochtend aanmelden en betalen. Deze enveloppen staan er overigens alleen indien er voldoende beschikbare plaatsen zijn. Voor vragen kunt u de dienstdoende beheerder bereiken via telefoonnummer 0118-592635. (Na 22.00 uur alleen voor noodgevallen!)

Tot hoe laat kan ik op de vertrekdag op de camping blijven?

Een kampeerplaats huurt u tot 12.00 uur, een huuraccommodatie tot 10.00 uur. In overleg met de receptie is het soms mogelijk om later te vertrekken, hiervoor worden dan extra kosten berekend.

Pod

Aankomst:
Vertrek:
Vanaf:
Beschikbaarheid & prijzen
Direct boeken

Reserveer hier uw vakantie

 
Geselecteerd
 
Beschikbaar
 
Arrangement
 
Niet Beschikbaar
Kies een aankomst-/ vertrekdatum