• 7
  • Ja
Let op, de getoonde foto’s zijn bedoeld om een impressie te geven. De plaatsen verschillen onderling qua ligging en inrichting van de velden. U kunt hier daarom geen rechten aan ontlenen.

Beschrijving

Extra tentenveld buitenom de reguliere plaatsen, niet voor caravans/campers/vouwwagens of andere voertuigen. Stroomvoorziening (6 Ampere voor 3-polige CEE-stekker).. Centraal en gedeeld watertappunt. Geen tv-aansluiting en geen afvoer aanwezig. Auto mag niet op de plaats, en kan in de buurt op een parkeerplaats gezet worden. Plaats is geschikt voor tenten met een maximale diameter van 5 meter. Geef bij de opmerkingen a.u.b. de afmetingen van uw tent aan. Afhankelijk van de grootte van uw tent zullen wij u berichten of er een plaats beschikbaar is. In de huurprijs inbegrepen:
  • 4 personen
  • 1 tent
  • parkeerplaats voor 1 auto (niet op de plek zelf)
Niet meer dan 1 gezin per plaats toegestaan.

Strand Oranjezon

Het strand is ongeveer 1200 meter, ca. 12 minuten wandelen, vanaf de camping en is via een aangelegd pad door het waterwingebied te bereiken. Op dit gedeelte van het strand zijn honden toegestaan mits aangelijnd. Dit geldt in de periode van 15 mei t/m 15 september van 10.00 tot 19.00 uur.

Het naturistenstrand bevindt zich links van de overgang bij Strandpaviljoen Aloha Beach. Het begint direkt naast het strandpaviljoen vanaf paal 8066 en loopt door in de richting van Oostkapelle. Al het overige strand (recht voor de overgang en rechts ervan, richting Vrouwenpolder) is "textielstrand".

Tentplaats op reserveveld

Aankomst:
Vertrek:
Vanaf:
Beschikbaarheid & prijzen
Direct boeken

Reserveer hier uw vakantie

 
Geselecteerd
 
Beschikbaar
 
Arrangement
 
Niet Beschikbaar
Kies een aankomst-/ vertrekdatum