• 7
  • Ja
  • 120m²
  • 10A/2300W
Let op, de getoonde foto’s zijn bedoeld om een impressie te geven. De plaatsen verschillen onderling qua ligging en inrichting van de velden. U kunt hier daarom geen rechten aan ontlenen.

Beschrijving

Een kampeerplaats van ongeveer 120 m2, geschikt voor een camper* of caravan van maximaal 9 meter inclusief dissel. In de huurprijs inbegrepen:
  • 4 personen
  • 1 kampeermiddel met eventueel 1 bijzettentje
  • Elektra-aansluiting van 10A/2300W en CAI (TV) aansluiting
  • Watertappunt en waterafvoer
  • Toegang tot de camping voor 1 auto
  • Gebruik warme douches
Niet meer dan 1 gezin per plaats toegestaan. * Komt u met een camper, geef dit dan aan in het opmerkingenveld zodat wij daar rekening mee kunnen houden bij het inplannen van een geschikte plaats.

Strand Oranjezon

Het strand is ongeveer 1200 meter, ca. 12 minuten wandelen, vanaf de camping en is via een aangelegd pad door het waterwingebied te bereiken. Op dit gedeelte van het strand zijn honden toegestaan mits aangelijnd. Dit geldt in de periode van 15 mei t/m 15 september van 10.00 tot 19.00 uur.

Het naturistenstrand bevindt zich links van de overgang bij Strandpaviljoen Aloha Beach. Het begint direkt naast het strandpaviljoen vanaf paal 8066 en loopt door in de richting van Oostkapelle. Al het overige strand (recht voor de overgang en rechts ervan, richting Vrouwenpolder) is "textielstrand".

Veelgestelde vragen

Zijn er speciale camperplaatsen?

Ja, op ons terrein zijn 5 speciale kampeerplaatsen speciaal aangelegd voor campers. U staat op een harde ondergrond (schelpenzand) en beschikt over water, afvoer, elektriciteit (6 Ampère) en een TV-aansluiting. Ook kunt u gebruikmaken van ons camper servicepunt voor het lozen van vuilwater en het bijvullen met vers water. Voor de tarieven van de camperplaatsen raadpleegt u onze actuele prijslijst.

Afhankelijk van de camper en de (weers)omstandigheden kunnen campers ook op de reguliere kampeerplaatsen (op gras) staan. Voor deze plaatsen geldt hetzelfde tarief als voor een caravan.

Mag de auto op de kampeerplaats staan?

Ja, met uitzondering van de autovrije velden en alleen indien u dan nog aan de plaatsingsvoorschriften kunt voldoen. Autovrije velden zijn d.m.v. borden aangegeven, bij het reserveren kunt u eventueel ook uw voorkeur aangeven voor een autovrij veld of juist een veld waar de auto op de kampeerplek mag staan. Alle kampeerplaatsen hebben overigens ook parkeermogelijkheid in de buurt.

Heb ik TV-signaal op mijn kampeerplaats?

Met uitzondering van de compact plaatsen, hebben al onze kampeerplaatsen een CAI-aansluiting voor kabeltelevisie. Om alle zenders te kunnen ontvangen heeft u een Full HD-televisie nodig, of anders een externe digitale DVB-t2 HD tuner die het HD-signaal omzet naar een signaal dat uw televisie wel kan ontvangen. Een lijst met de beschikbare zenders kunt u bij de receptie verkrijgen. De benodigde CAI-kabel dient u zelf mee te nemen.

Kan ik mijn caravan bij jullie stallen in de winter?

Ja, wij hebben een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar om buiten het campingseizoen caravans op te stallen. Binnenstalling is niet mogelijk.

Hoe laat kan ik op de aankomstdag uiterlijk aankomen?

Gedurende het seizoen is de receptie dagelijks tot 17.00 uur geopend. Indien u later aankomt, kunt u tot uiterlijk 23.00 uur door de slagboom. Heeft u van te voren gereserveerd, dan is uw kenteken als het goed is bij ons bekend en kunt u direct door de slagboom rijden (deze werkt d.m.v. kentekenherkenning. Is uw kenteken nog niet bekend, dan ligt er voor u een envelop (met uw naam erop) klaar in de hal van de receptie. Hierin zit een dagkaart voor de slagboom en de route naar uw plaats.

Indien u niet gereserveerd heeft, kunt u een van de grotere enveloppen die links in de kast staan pakken (hierop staat ‘welkom’). In deze envelop zitten o.a. een plattegrond met vrije plaatsen, een prijslijst en een dagkaart voor de slagboom. U kunt dan zelf een plaats uitkiezen en de volgende ochtend aanmelden en betalen. Deze enveloppen staan er overigens alleen indien er voldoende beschikbare plaatsen zijn. Voor vragen kunt u de dienstdoende beheerder bereiken via telefoonnummer 0118-592635. (Na 22.00 uur alleen voor noodgevallen!)

Luxe kampeerplaats ± 120 m²

Aankomst:
Vertrek:
Vanaf:
Beschikbaarheid & prijzen
Direct boeken

Reserveer hier uw vakantie

 
Geselecteerd
 
Beschikbaar
 
Arrangement
 
Niet Beschikbaar
Kies een aankomst-/ vertrekdatum